da rijkes fotoservices reform gezondheid

Fotoservice op maat

Klaar terwijl u wacht!

Bij onze fotokiosk kun je digitale foto’s zelf en direct in onze winkels afdrukken. Op Hoogglans Sony fotopapier, formaat 10 x 15 cm, selecteert en print je je eigen foto’s. Klaar terwijl je wacht!

DA-Rijkes-foto-quelle

Uiteraard kun je je foto’s ook via ons laten afdrukken. In het fotolab van Fuji worden je foto’s, geheel naar eigen wens afgedrukt. Je foto’s worden afgedrukt op hoogwaardig Fuji fotopapier. Je kunt er zelfs voor kiezen om je foto’s op canvasdoek of als wenskaart te laten afdrukken. Ook digitale fotoboeken of zelf samengestelde kalenders kun je via onze DA Drogist aanvragen.

Fotoservice

Met onze kiosk kunnen foto’s direct worden afgedrukt op de maten 10 x 15 cm. of 15 x 20 cm.
Wij zijn je graag behulpzaam bij het maken van een deelvergroting, collage, uitnodiging of felicitatiekaart en wat nog meer mogelijk is met deze kiosk.

Op de kiosk kunnen de foto’s ook bewerkt kunnen worden. Rode ogen, contrast, helderheid en kleur zijn direct aan te passen naar behoefte.

Als je via de centrale je foto’s bestelt kun je deze na twee dagen bij ons in de winkel ophalen. Ook kun je fotoproducten bestellen als T-shirts, bekers, muismat of foto op canvas, maar ook kleine fotoboeken.

Voor prijzen zie www.fotoquelle.nl

Vanaf elke beelddrager kan worden afgedrukt:

  • Memorycard
  • usb-stick
  • Cd

Pasfoto’s

Bij DA Drogisterij Rijkes kun je ook terecht voor het maken van pasfoto’s voor al je officiële identiteitsbewijzen, zoals rijbewijs, ID-kaart en paspoort.

Dagelijks kun je je pasfoto bij ons laten maken tijdens onze openingstijden. Een afspraak maken is dus NIET nodig.

Wij maken gebruik van een aparte studio, met de juiste achtergrond, belichting, en formaten. Wij geven op al onze pasfoto’s de garantie* dat deze worden toegelaten als pasfoto voor officiële identiteit bewijzen.

Mocht je pasfoto niet worden geaccepteerd door de gemeente, dan kun je zonder bijbetaling je pasfoto opnieuw laten maken.**

* Garantie wordt alleen gegeven als wordt voldaan aan de regels, die zijn aangegeven door de betreffende fotograaf.
** Geldt alleen voor pasfoto’s die zijn gemaakt door één van de medewerkers van DA Drogisterij C. en F. Rijkes, en alleen met een formulier van de gemeente, waarop staat aangegeven wat de reden is van de afwijzing.

DA-Rijkes-Header-pasfoto's