da rijkes drogist parfumerie wie zijn wij

Ons enthousiaste team

Wij zijn een enthousiast team die je graag van dienst is. De DA Drogist is dan ook door de consument benoemd tot klantvriendelijkste drogist van Nederland.

Fred Rijkes

Fred Rijkes

Drogist en een vriendelijke specialist op het gebied van met name geneesmiddelen en voedingssupplementen. Runt de drogisterij al 28 jaar met veel plezier samen met zijn zus Catharina.

Catharina Rijkes

Catharina Rijkes

Drogiste en tevens visagiste. Ook in het bezit van het vakdiploma parfumerie en vakdiploma orthomoleculair therapeute. Met 28 jaar ervaring kun je bij Catharina terecht voor alle vragen op het gebied van geneesmiddelen, voeding -en voedingssupplementen, gezichtsverzorging, make-up en haarkleuring.

Andrea van Groningen

Andrea van Groningen

Andrea werkt sinds mei 2015 bij DA drogist Rijkes. Ze is assistent-drogist en heeft al goede ervaring in de branche en is je graag van dienst.

Anita Stoop-Plukker

Anita Stoop-Plukker

Ooit begonnen bij kruidenier Rijkes op de Kleine Dam is Anita nu terug als assistent-drogist bij DA Rijkes. Als bekend Graft-Rijper geeft ze u graag een passend advies voor elke vraag.

Anoeska van Bentum-Buddenberg

Anoeska van Bentum-Buddenberg

Anoeska is assistent-drogist bij DA Rijkes. Met ruim 13 jaar ervaring in de reform geeft zij u graag een passend advies in gezondheid. Ook helpt Anoeska u graag aan een mooie mascara of een fijne crème.

Sanne Rijkes

Sanne Rijkes

Sanne is de jongste medewerkster bij DA Rijkes. Ze studeert in Utrecht en ziet haar zaterdagbaantje als een mooie aanvulling. Sanne helpt u graag!